Berichtgeving uit Blankenberge
Wapenschild Blankenberge Blankenberge-Online
is een privť initiatief
en is niet de officiŽle
website van de stad
Blankenberge
foto van de week
site instellingen
 instellen als startpagina
 bij favorieten plaatsen
 deze website aanbevelen
colofon
redactie


Run-for-Fun sessie met succes beŽindigd

De Atletiek Club Blankenberge startte op dinsdag 6 maart 2012 met een sessie 'Run-for-Fun'. Deze reeks is reeds 10 jaar op rij een groot succes. Telkens weer opnieuw vinden heel wat mensen de moed de sportschoenen aan te trekken. Ze volgen tien weken na elkaar in groep een aangepast loopschema waardoor hun conditie en de loopafstand toeneemt.

Voorzitter, Johan Bauwens:

"Dit jaar begonnen 53 enthousiastelingen aan de sessie 'Run-for-Fun'... spijtig genoeg hebben een tiental onder hen te kampen gehad met kwetsuren en daardoor moeten afhaken."

Dinsdag 15 mei was de laatste training en tevens de grote 5 km test voor de joggers.

De grote groep deelnemers uit Blankenberge en randgemeenten trotseerden wind en regen om hun doel te bereiken, onder hen ook Jill Broos uit Blankenberge...

"Ik ben blij dat ik de tien weken Run-for-Fun heb gevolgd, ...nooit gedacht dat mijn conditie zo vlug zou verbeteren. Om de 5 km af te leggen heb ik weinig moeite gehad. Nu komt het er op aan het trainingsschema vol te houden en de afstanden nog wat uit te breiden, wie weet kan ik volgend jaar de 16 km van 'Dwars door Brugge' meelopen met mijn zus Janice." ...lacht Jill.

Alle deelnemers hebben elk op hun eigen tempo de finish behaald. Nadien werden ze verwelkomt in de cafetaria van het Bloso sportcentrum waar hen een hapje en een drankje werd aangeboden. Maar vooral de uitreiking van de brevetten was voor de lopers de kers op de taart !


Plaats een link naar deze pagina op je Facebook


Blankenberge-Online 18/05/2012© Tekst en afbeelding(en) mogen gebruikt worden mits ze een meerwaarde kunnen betekenen. Zomaar artikels overnemen in eigen website of blog is niet toegestaan. Bij twijfel neem contact op ! Bij gebruik steeds duidelijk bron (www.blankenberge-online.be) vermelden.
Heeft u een persbericht, interessant nieuws of weetjes die verband houden met onze stad...
stuur het door naar de redactie van Blankenberge-Online


Nieuws


deze webpagina is een onderdeel van
www.blankenberge-online.be