Berichtgeving uit Blankenberge
Wapenschild Blankenberge Blankenberge-Online
is een privé initiatief
en is niet de officiële
website van de stad
Blankenberge
foto van de week
site instellingen
 instellen als startpagina
 bij favorieten plaatsen
 deze website aanbevelen
colofon
redactie


Atletiekclub Blankenberge zet de Kerstmuts op

Dinsdagavond 20 december kwamen aan het Blosocentrum een dertigtal leden van de Atletiekclub Blankenberge samen voor een feestelijk georganiseerde 'Kerstmutsenloop'. Voorzien van een fluovestje en met een Kerstmuts op werd in Blankenberge een parcours afgelegd van een vijftal kilometer.

Voorzitter ACB, Johan Bauwens:

"Op regelmatige basis organiseren we wel één of andere ludieke activiteit... het is echter voor het eerst dat we de Kerstmuts opzetten om te lopen.

Het initiatief komt van de mensen die bij ons in maart gestart zijn met de 'Run for Fun'. Als bedanking naar het bestuur en de leden toe organiseren zij voor ons deze Kerstmutsenloop."


Na het nemen van de groepsfoto aan het Blosocentrum werd het startshot gegeven. Eerste stop was de parking van supermarkt Delhaize, vervolgens ging het richting Pier, om dan via de Sint-Rochuskerk terug naar het Blosocentrum te lopen.

Op elke tussenstop was er een drankje en een hapje voorzien en werden er enkele ludieke opdrachten uitgevoerd. Eens terug in het Blosocentrum werd de 'Kerstmutsenloop' afgesloten met een cooling down en een gezellig samenzijn.

De Atletiekclub Blankenberge, die vorig jaar zijn 50-jarig bestaan vierde, telt momenteel een 170-tal leden. Tweemaal in de week, op dinsdag en vrijdag wordt er een uurtje getraind. Op zondagmorgen is er jogging. De eerste grote wedstrijd waar de club volgend jaar zal aan deelnemen is de Pistemeeting op 21 april in het Blosocentrum van Blankenberge.

Meer informatie over de Atletiekclub Blankenberge: www.acb-vzw.be


Plaats een link naar deze pagina op je Facebook


Blankenberge-Online 21/12/2011© Tekst en afbeelding(en) mogen gebruikt worden mits ze een meerwaarde kunnen betekenen. Zomaar artikels overnemen in eigen website of blog is niet toegestaan. Bij twijfel neem contact op ! Bij gebruik steeds duidelijk bron (www.blankenberge-online.be) vermelden.
Heeft u een persbericht, interessant nieuws of weetjes die verband houden met onze stad...
stuur het door naar de redactie van Blankenberge-Online


Nieuws


deze webpagina is een onderdeel van
www.blankenberge-online.be